За нас

Това е официалната страница на клан BGV Express в хитовата игра Clash Royale.

В тази страница лидерите на клана ще публикуваме новини и забавна информация свързана с клана и неговите членове.

Ние сме един от водещите кланове в България. BGV Express е създаден около месец след излизането на играта, средата на Февруари 2016 г. Това което ни обединява от самото начало е сериозното отношение, с което подхожда всеки един от нас към целите и правилата в клана. Повечето от играчите сме заедно от както е създаден BGV Express. Това ни дава увереност и ни поддържа амбицирани.

Едни от главните неща, които търсим в новите играчи е активност, лоялност и търпение. За разлика от много други кланове, тук можете да получите истинско приятелство. Както вече сме го доказали не веднъж, ние държим един на друг и си помагаме безрезервно.

Целта на BGV Express е да бъде в топ 10 на класацията за Clash Royale в България и да стане предпочитан клан за силни играчи, които искат да достигнат върховете на класациите.


Извън играта ние общуваме чрез Телеграм. В групата споделяме всякакви стратегии, декове, клипове, скрийншоти и „слухове“ свързани с играта. Освен играта, всеки от нас има и други интереси, в групата е мястото да разкажем и за тях. Телеграм е наличен както за мобилните платформи Android, iOS и Windows Phone, така и за настолните им версии Windows, Linux и Mac OS. След като го изтеглите и се регистрирате, за да се присъедините към нас е нужно само да натиснете на линка “BGV Express в Телеграм”.