Как да играем на PC

Да, както прочетохте може да играете любимата си игра от лаптопа или настолният ви компютър. Ще ви представя най-оптимизираният емулатор на Android за Windows.

 

Nox App Player е специално оптимизиран за стартиране на игри за Android. Той е 100% съвместим с AMD и Intel платформите. Отличава се с бърза и много стабилна работа, в сравнение с решения като BlueStacks, MEmu и YouWave.

Както и при другите емулатори, използват се клавиатурата, мишката, камерата и микрофона на персоналния компютър. Това което го прави по-специален е, че поддържа използването на геймпад. Възможна е и индивидуалната настройка на клавишите на клавиатурата – например традиционните WASD за контрола на героя, а останалите по произволен начин.

Разполага с функция за работа с няколко програмни прозореца едновременно. Във всеки прозорец може да бъде стартирано различно приложение или игра. Има възможности за настройка на виртуалната машина – брой процесори ядра, IMEI, памет резолюция. Също така може да изберете дори модела на устройство, което да бъде емулирано.

 

Ето и какви са изискванията, за да може да работи емулатора.

 

Програмата е безплатна. Няма да имате безплатен тест период или досадни реклами докато я използвате. Може да я изтеглите от официалната страница на разработчиците на NOX Player.

След като сте инсталирали емулатора, което става с два-три клика, остава да натиснете бутона Start.